Välkommen till C3L!

Vi hoppas att din tid som studerande på C3L kommer att vara utvecklande och att den leder till ett arbete, vidare studier eller att du bygger på din kompetens.

Att studera som vuxen brukar vara något helt annat än då man gick i skolan. Du är förmodligen väldigt motiverad med ett tydligare mål. Inom vuxenstudier är det självständiga arbetet mer omfattande och det krävs studiedisciplin. Vi råder dig att ta till vara den service vi erbjuder i form av studiecenter, datorer och handledning. Den är nämligen till för dig.

En modern skola med hög teknisk standard

På C3L är lokalerna moderna och luftiga och den tekniska utrustningen håller hög kvalitet. Vi samarbetar även med företag och vissa andra utbildningsanordnare för att du ska få hög kvalitet på dina studier och nära kontakt med arbetsmarknaden.

På skolan finns utöver elevkök med microvågsugnar och kylskåp också ett litet fik där du kan få ett gott mellanmål eller en kopp fika. Flera automater med luncher och förfriskningar av olika slag finns att tillgå. I Tyresö centrum finns restauranger för dig som föredrar det alternativet.